Inspiration


Vad tycker ni om det?

 
Jag tänkte börja att lägga upp "Inspiration". Alltså att jag lägger upp bilder som jag tycker är fina, och bilder som ger mej inspiration till att lägga upp massa inlägg, och till att utveckla mitt intresse för fotgrafering! Eller t.ex olika texter! Alltså en bild som det står en text på, "inspiration text".
 
Vad tycker ni om det?

Gårdagen

 
Hejhej! Här ovanför ser ni två bilder på min mobil, för hade inga bilder som direkt passar till detta inlägg!
Anledningen till att jag inte bloggade igår, är för att jag helt enkelt bara glömde bort det, och för att jag började kolla på en film klockan nio!
Men igår så gjorde jag ändå inte speciellt mycket, så ni missade inget direkt haha. Men jag var ute och sprang med mamma och Hulda i spåret, spelade lite sims haha, fast de ända roliga är typ att skapa familjer och bygga hus hahah. Gjorde även min familj, som liknar min familj. Eller ja, det var meningen att den skulle likna min familj haha. De va mest bara pappa som blev lik hehe.
Klockan ni, så kollade jag på en film som hette "An american crime", åh gud, så jäkla hemsk! Brukar aldrig använda ordet "hemsk" om filmer. Men just den filmen var verkligen hemsk!
Rekommenderar den verkligen inte om man är känslig mot väldigt grov misshandel, för det var mycket sånt i filmen!
 
Nog om det!
 

Igelkottar

På bilden ser man fyra igelkottbebisar, men det finns fem eller sex egentligen :)
 
Bebisen sover
 
Lägg märke till tungen på mamman;) Och mamman har ett sår på näsan för nån fågel hacka på den, men vi rädda den <3
 
 
Åhh, så söta jag dör!
 

Självporträtt

Där i bakrunden ser ni även hotellet vi bodde på:)
 
Inte för att låta självisk, men jag älskar den här bilden! Speciellt hur solstrålarna ser ut som inklippta "stjärnor" på vattnet!
 
 
måste bara tillägga att jag är osminkad på bilderna!
 

Öland 2013

Hej igen! Nu är jag hemma från Öland, det har varit en underbar vecka full med sol, bad, mat och skratt!
Tänker nu berätta om mina dagar på Öland, från Onsdag till Lördag, för jag har ju redan berättat om Söndagen, Måndagen och Tisdagen!
 
Där är trapporna vi gick upp för, ganska lång trappa haha..
 
Gick även förbi slottet ;)
 
O hälsa på lite kossoooor
 
ah jag är längre än min mamma
 
I onsdags när jag och pappa var vid hamnen<3 Lägg märke till att det ser ut som stjärnor på vattnet, av solen;)
 
vad ska jag säga...
 
Och sådär blev min rygg efter i Tisdags... För jag har en bikini som man knyter där bak, och ja..ni ser ju hur det går haha...
 
 
I Onsdags så var det inget strand-väder direkt, så vi tog oss ut lite på vägarna Vi åkte och körde lite gokart, eller pappa och rasmus körde...Jag såg en som var skit lik Toby i Pretty Little Liars!!
Men innan det så gick jag, mamma och pappa ut på en promenad på en timma, riktigt skönt faktiskt! Och så gick ni upp för trapporna, som ni ser på första bilden haha.
Efter det körde vi in till stan och käkade lite Kina mat, det måste nog vara det godaste som finns!
Senare på kvällen så gick jag och pappa ut till piren, ungefär vid hamnen, som man ser i mitt förra inlägg. Så satte vi oss vid några stenar, och tog massa kort, och bara hade de allmänt bra!
 
I Torsdags så kommer jag bara ihåg att vi var på stranden! Kommer inte ihåg nåt mer för mitt minne är sjukt dåligt ibland haha. Men jag tror även att vi gick ut och åt på kvällen!
 
I Fredags så var vi också på stranden, och senare på kvällen så var jag och mamma på Diggiloo, det var faktiskt sjukt bra tycker jag! David Lindgren är så sjukt mycket snyggare i verkligheten! Filmade mest han haha. Kommer nog lägga upp video, men vi får se!:)
 
I Lördags, alltså igår, så var vi på stranden, det var såå härligt väder! Jag badade tre gånger :)
Runt fem så gick vi och åt på "Pappa blå" tror jag det hette, jag tyckte det var supergott! Efter vi ätit, så gick vi tillbaka till hotellet och städade allt.
Det var ju tänkt att vi skulle hem på Söndag, men de brukar va så jäkla mycket folk på Öland på dagarna, så vi tänkte att vi skulle åka hem på Lördagen typ kl.12 på natten, men vi gick och tog en glass efter vi städat och sen så åkte vi hem! Vi kom hem runt 2 tror jag.
 
Blev inte så långt som jag trodde de skulle bli haha.
Slänger kanske in ett till inlägg om nån timma, får se, puss på er
 

Kvällsbilder Öland

                                                            |Canon EOS 1100D|
 
 
Här ovanför ser ni sju bilder som är tagna på kvällen, som jag faktiskt tycker är sjukt fina!
Utsikten var helt underbar, tänk bara att vakna på morgonen, gå ut och sätta sej på balkongen och bara itta ut på den underbara utsikten. Hamnen. Himlen. Åh, underbart. Saknar det redan!
 
Ps. förbered er på ett väldigt, väldigt långt inlägg senare ikväll. Kommer berätta lite om resan, från Onsdag till Lördag, för har redan berättat om Söndagen, Måndagen och Tisdagen, i think. Så ja, de var bara det jag ville säga i det här inlägget. Så om ni vill veta om min resa, kolla bloggen runt 5-6 ikväll, puss
 

Musiiiik

På videon ovanför så hör ni lite låtar som "trubaduren", som det tydligen heter, sjunger. Han är faktiskt riktigt bra. Efter "Gangnam Style" så är de "De vet du" som spelar.


Mobilinlägg- ÖLAND

Hej på er! Förlåt för den dåliga uppdateringen! De är så sjukt skönt väder här, för att vara Öland. Och för att vi är här hahah, för vi har alltid otur med vädret, alltid när vi har vart här så har det vart mulet och regnigt, men inte nu;)

I söndags gick vi upp runt halv 8, och så åkte vi iväg 8, ungefär halv 2 så kom vi fram. Då gick vi till hotellet och packade in alla saker, och sen gick vi och åt buffé nånstans på stan. Det var supergott!
Sen var vi lite på stranden och solade & badade, de va ganska kallt i vattnet, tyckte jag, men de va nog runt 19 grader, så de va nog inte så kallt haha.
Vi solade även lite nedanför hotellet, som ni ser på nån bild.
Från kl 3 till 5 på eftermiddagen, så spelar det alltid nån snubbe nedanför, han spelar allt från nya låtar, till 80-tals låtar, men hans röst är så jäkla grym! Så jag & mamma låg och solade och så hörde vi han också;)
Senare på kvällen så var det nattklubb till 3 på natten, så jag somnade till massa dunkade musik.


Igår (måndag) så gick vi runt på stan, käkade lite glass osv. Fick med mej två linnen, som jag lägger upp bild på nån annan dag. Vi badade även lite i hotellets pool.


Idag är se skönt väder, men de jävliiigt blåsigt, men vi hade bestämt att gå till stranden direkt när vi vaknat ungefär. Så vi gjorde det! Det var ju skönt, för det blåste, och då blev det inte jätte varmt, men de flög ju upp sand hela tiden, så jag tog en dusch direkt när vi kom hem.
Efter alla hade duschat så gick vi ut och tog en korv, och sen åkte jag hiss själv, wihooo, nej skoja, men jag har typ fobi för hissar, dels för att de är små, och dels för jag är rädd att jag ska fastna eller att dörrarna inte ska öppna sej, men jag försöker komma över det;)
Nu sitter jag på balkongen och hör han den där snubben, han spelar Gangnam style just nu hahah.
Vi ska snart gå ut och käka lite, så jag ska alldeles strax börja göra mej iordning.

Förlåt för det blev ett så långt inlägg, men ville bara berätta lite. Men vi hörs nån annan dag, puss

 


Födelsedags presenter

En fin ros, och en fin blombukett. Två nagellack, ett "Barely Blue Bell", alltså ett turkost ungefär. Ett "Cerise, och det är typ rosa. Vet tyvärr inte vart de är ifrån, eller vad det är för märke. + en ögonskuggs palett ifrån Isadora.
 
Fick bild på en jättefin hylla, med spegel på. Anledningen till att jag inte fick skåpet är för att det var slut i affären just nu, så jag får hem den om ungefär 1-2 veckor, kommer då lägga ut bild på den. Och på baksidan av ena pappret, så stog det att vi ska göra om mitt rum, dvs. måla, köpa nya möbler osv.
Så därför fick jag ett presentkort på Ikea.
 
 "Julia Stars"- Justin Bieber. Och lite godis.
 
Ett par joggingskor/träningsskor. De är jättesköna.
 
Fick en sjukt snygg och skön t-shirt ifrån Hollister, fick även den jäkligt snygga påsen ;)
 
 
Ni ser några av de kort jag fick. I de fanns det pengar. Två trisslotter fick jag av min bror, haha, vann på en, 30 kr x2, så 60:-. Bättre än inget haha. På den vänstra bilden på kuvertet, till vänster om den, så ser man inte riktigt vad det är, men de är de fina örhängerna som ni ser på den högra bilden.
 
Fick 2 par "strumppaket", och de är 5 par i varje "strumppaket" haha. En sjukt snygg tröja frpn cubus, 199:- Fick även ett par träningsshorts.
 
+1200:-
 
Detta var de presenter jag fick, är sjukt nöjd.
Nu ska jag ta och kolla ett avsnitt på Prison Break, med lite Ben&Jerry's till, men vi hörs kanske imorgon, kram.
 
 
 
 
 
 
 
 

Teenage dreams

                                                                  Detta var fikat som bjöds
 
                                                Senare på kvällen så åt vi från Hagagrillen:)
                                                           Och sådär såg jag ut igår :)
 
Detta var några bilder från igår, då jag fyllde tretton år, då jag blev tonåring :)
Dagen igår var så grym, och jag är så nöjd med allt jag fick, kommer lägga ut en inlägg på det jag fick lite senare ikväll, eller imorgon.
Min födelsedag spenderade jag med familj & lite kusiner. Linnea kom även över en liten stund, jag fick min present, och så pratade vi lite bara. Jag är så jäkla nöjd över hennes present, (är nöjd med alla andra också, men). När Linnea gick hem så kom gästerna. Jag fick massa presenter, och så fikade vi "lite" haha.
Åkte även hem till min moster ett tag..
Spenderade sen resten av kvällen med familjen, vi satt och kollade på gamla videoklipp från när jag var bebis till 3 år ungefär. Och så var Rasmus (min bror) med i videorna, haha har inte skrattat så mycket på länge, så sjukt kul. Kollade även ett avsnitt av Prison Break. Det första avsnittet. Ska börja kolla på den serien, den verkar sjukt bra. Kollade också ett avsnitt av 90210 efter det. Jag har iallafall haft en sjukt bra födelsedag, och är sååå nöjd.
 
 
 
 
Idag är det Torsdag, vilket betyder att jag åker till Öland om 3 dagar, så då kommer uppdateringen bli sämre.
Idag har jag varit på sjön igen, vi åkte ut 12, och jag höll precis på och somna när jag märkte att klockan var tio i tre..Vi skulle nämligen hem tre, för mamma och pappa skulle på middag nånstans på stan klockan fem.
Nu sitter jag här i sängen och ska kolla på olika serier, eller nån film, men vi hörs, kram.
 
 
 

Mobilinlägg

Detta var det jag fikade idag, de fanns mer fika, men jag orkade verkligen inte äta mer. Blev så sjukt mätt! Jag åt det runt tre- halv fyra, och är fortfarande sååå mätt.
Just nu är jag hos min moster...För pappa och Rasmus är ute på sjön, så jag och mamma är hos min moster, för vi ville inte med haha..✌
Jag slänger in ett inlägg från datorn ikväll, om jag hinner. Men annars så hörs vi imorn! Kram


Ootd

                                                               |Canon EOS 1100D|
 
Så detta hade jag på mej idag.
Ignorera att mina ben ser jättebleka ut, de är verkligen inte så i verkligheten.
Nu har jag flätor i håret, och ska sätta på en film, så vi hörs, kram!

Friends:*

                                                                       |Canon EOS 1100D|
 
 
Heej, startade dagen med lite blåbärs smoothie, den är sååå god.
Har spenderat dagen med mina babes, Linnea och Frida, vi köpte lite glass och så. Precis när jag och Linnea skulle gå hem, så kom Sandi och Sandra, men vi hann bara kramas och prata lite haha.
Har även dammsugit hela huset också, duktig tjej. :p
Imorgon kommer dagen jag har längtat efter så sjukt länge, imorgon blir jag tonåring. :)
Har precis duschat nu, så ska ta och göra lite flätor i håret så det blir lockigt tills imorgon, och efter det så ska jag gosa ner mej under täcket till en bra film och nåt gott att äta. Vi hörs, kram!
 
ps. på ph2 så ser ni min underbara body lotion av Justin Bieber, "Someday", den luktar sjukt gott.
Det kommer komma dagens outfit om ett litet tag, och så kanske jag slänger in ett mobilinlägg från idag, vi får se.
 

Bak, powerwalk, städning & ootd

                                                                            |Canon EOS 1100D|
 
 
Hellooo, tråkigt väder idag, mulet. Men solen tittade fram några gånger. Men ändå så var det ganska bra att det inte var strålande sol, för jag fyller år på onsdag, så jag var tvungen att städa mitt rum innan, så det är fint när gästerna kommer. Så då städade jag idag, ungefär 1-2 timmar tog det, men nu är det fint igen. Hann också med lite bak till min födelsedag också. Nån timme efter middagen, så drog jag, mamma och Hulda ut på en powerwalk, skönt efter en sån här dag.
Här ovanför ser ni också dagens outfit, slappa och sköna kläder bara.
Nu sitter jag iallafall i sängen och ska kolla på lite serier, tillsammans med lite glass. Hoppas ni andra får en lika bra kväll som jag, kraaaam.
 
 

Sol och glass

 

  |Canon EOS 1100D|

 

Hej! Känner att mina rubriker är nästan likadana haha.
Det blev ingen springtur för mej imorse, det var strålande sol när jag vakna, så jag gick ut och solade. Har solat hela dagen, och spelat lite Sims. Pappa köpte även lite glass till mej. Vi hörs imorgon, kram.


Underbart väder

                                                                       |Canon EOS 1100D|
 
Hej på er. Idag har jag inte gjort så mycket, mest fotograferat lite i trädgården och massa bilder på Hulda ute på ett  fält med massa höbalar på.Det kommer komma upp massa såna bilder några andra dagar. Och så har jag ju självklart solat. Imorgon tror jag att jag drar ut på en powerwalk, eller en springtur, direkt på morgonen, men vi får se hur vädret är, och om jag orkar haha. Men vi hörs nog imorgon, kram.
 

SOL, GLASS & BAD

 

               |bilderna är tagna från mobilen|

 

 

Hej! Detta har min dag bestått av... Har varit på båten hela dagen, och bara solat och badat, det har varit riktigt skönt. Vi hörs imorgon. Kram!


CASSANDRA - cassandrasfoto.blogg.se

                                                                              |canon eos 1100d|
 
Cassandra heter jag som startat denna blogg!
 
Jag har ett stort intresse för fotografering, och jag använder mej av en canon Eos 1100d.
Förutom fotografering så tycker jag om att umgås med vänner & familj, och såklart min hund Hulda. Jag tycker också om att gå på stan, shoppa & att dansa. Och även att rita lite.
 
I den här bloggen så kommer ni att få läsa lite om min vardag, mode, och så kommer jag att lägga ut massa bilder. Jag hopppas att ni kommer kolla på min blogg ofta, och att ni gillar det jag lägger ut. Kram

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0